Mi az aranykolloid?

Az aranykolloidot az aranypehelyből állítják elő úgy, hogy ionizált vízzel nagy nyomáson összekeverik egy szuszpenziós eljárás során. A forgalomba került aranykolloiddal számos betegséget lehet kezelni, így ez az anyag az alternatív gyógyászat egyik fontos eleme és természetes volta miatt használata is teljesen biztonságos. Mindezekkel együtt javasolt orvosunk tanácsát kikérni, mielőtt elkezdjük alkalmazni.

Az aranykolloid meghatározása

Az aranykolloid szuszpenziókat valódi arany részecskék alkotják. A nemesfém és az ionizált víz keveréke egy piros színű anyagot eredményez, de minél több arany kerül a folyadékba, annál sárgásabb lesz az eredmény. Az aranykolloidos kezelést egyre elterjedtebb a bőrápolásban, de a belsőleges alkalmazás is legalább annyira népszerű.

aranykolloid

Orvosi felhasználása

Számos kutatás igazolja az aranykolloid jótékony hatását az alternatív gyógyászatban. A National Cancer Institute által végzett kutatás 2006 óta igyekszik igazolni, hogy az aranykolloid hatékonyan kezeli az enyhe tumoros betegeket, de Dr. Eisler azt is állítja, hogy a rheumatoid arthritisben szenvedők számára is kiváló megoldás jelent az aranykolloid.

Tudományos előnyei

Az aranykolloidot nemcsak különböző betegségek gyógyítására használják fel, hanem a tudósok is nagy hasznát veszik mikrószkópikus kutatásaik során. A House Ear Institute és a Center for Ahmanson szerint, az elektromikroszkópok alatt, az aranykolloid segít a fehérjéket egyberendezni, ami által számos kutatás könnyedén elvégezhető, így például a genetikai kísérletek is. 

Történelem

Mielőtt az aranykolloidot kezdték komolyabban kutatni, ezt az anyagot az alkoholizmus és az idegrendszeri rendellenességek kezelésére használták már az 1800-as évek végétől - állítja a Meridian Intézet. Az aranykolloiddal csak annyi probléma volt még akkor, hogy - mivel arany-kloridot használtak, ami erősen mérgező -, sok esetben a betegeknél veseelégtelenség, rosszabb esetben halál jelentkezett. De ma már nem kell ezzel a problémával számolni, hiszen az aranyat tiszta formában használják fel az aranykolloid előállításához.

Szempontok

Az aranykolloid teljesen biztonságosnak tekinthető, ha azt a megfelelő mennyiségben használjuk. Fontos kijelenteni, hogy nem szabad túllépni a javasolt napi dózist, mivel a túladagolása mérgezési tüneteket, illetve akár halált is okozhat. Dr. Eisler szerint az aranytartalmú kezelések az emberi szervezetben olyan mellékhatásokat okozhatnak, mint a zavartság, vesekárosodás, toxicitás és a bőr elszíneződése. Ezért is fontos, hogy a készítményeken feltüntetett javaslatokat tartsuk be.

Kolloid tartalmú termékek ITT!

Vita Crystal Silver NaturPower 500ml

Vita Crystal Silver Natur Power 500ml

Silver víztisztító berendezésen szűrve, grapefruitmag-kivonattal. Étrend-kiegészítő.

Ár: 4495 Ft
Megnézem

Argentum+ 77 EzüstKolloid 480 ml

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Ár: 17490 Ft
Megnézem
Vélemények (1)