Az aranykolloid felhasználási lehetőségei

Aranykolloid akkor keletkezik, ha az arany részecskéket olyan kicsire redukáljuk, melyek elegendőek ahhoz, hogy lebegjenek az ionizált vízben. Ezt az oldatot belsőleg felhasználva számos betegséget gyógyíthatunk. Az arany biológiailag jóindulatúnak tekinthető és már évszázadok óta használják (már az ókori Egyiptomban is kihasználták egészségügyi előnyeit). Azonban ennek ellenére is fontos, hogy konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt használni kezdjük, hiszen a túladagolás számos veszélyt rejt magában.

Az aranykolloid stabilizálja a testhőt

Az aranykolloid fokozhatja a szervezet azon képességét, mely a hőmérsékletszabályozásért felelős, így láz és hidegrázás esetén segít enyhíteni a tüneteket. Ezenfelül pedig a fejfájás mértékének csökkentésében is kiváló.

aranykolloid mosoly

Az aranykolloid javítja a hangulatot

Az aranykolloidot alkalmazó emberek esetében ritkábban jelentkeznek szorongásos tünetek és a stressz kevésbé viseli meg őket. A Natural News honlapján azt találjuk, hogy az aranykolloid az egyik legkevésbé ismert, mégis a leghatékonyabb hangulatstabilizátor és emellett hatékonyan képes enyhíteni a premenstruációs szindróma tüneteit is.

Az aranykolloid jótékonyan befolyásolja a kognitív funkciókat

Egy 2008-as tanulmány szerint az aranykolloid nagymértékben képes javítani a kognitív funkciókat. A vizsgálati eredmények rávilágítottak arra, hogy egy hónap elteltével a résztvevők IQ-ja átlagosan 20-szal nőtt meg.

Az aranykolloid javítja a neurológiai funkciókat

Az aranykolloid segíthet a neurológiai rendellenességek, a Parkinson-kór, a sclerosis multiplex megelőzésében.

Rheumatoid arthritis

Az aranykolloid rendszeres használata nagymértékben enyhíti a reumás megbetegedések tüneteit. Több száz éve használják már ezt a készítményt a reumás betegek kezelésére. Már a középkorban is italok formájában fogyasztották az aranykolloidot, hogy az “vigasztalja a fájó végtagokat”. Ugyanakkor a modern orvosi közösség is igazolta az arany jótékony hatását az ízületekre. Egy tanulmány szerint, amit Guy E. Abraham és Peter B. Himmel publikált, az aranykolloid gyorsan és jelentős mértékben javította az ízületek mozgathatóságát, csökkentette a duzzanatokat és a fájdalmat.

Kolloid tartalmú termékek ITT!

Vita Crystal Silver NaturPower 500ml

Vita Crystal Silver Natur Power 500ml

Silver víztisztító berendezésen szűrve, grapefruitmag-kivonattal. Étrend-kiegészítő.

Ár: 4495 Ft
Megnézem

Argentum+ 77 EzüstKolloid 480 ml

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Ár: 17490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!