A rézkolloid előnyei

A fémkolloid étrend-kiegészítők a szervezetben található fémhiányból eredő betegségeket kezelik és fokozzák az immunrendszer működését. A rézkolloid nem más, mint apró rézrészecskék tisztított vízben elkeverve. A rézkolloid gyulladáscsökkentőként funkcionál és hatékonyan kezelhetjük vele a sebeket és a különböző égési sérüléseket.

A rézhiány kezelésére

A National Institutes of Health ajánlja az olyan rezet tartalmazó kiegészítők szedését, mint a rézkolloid, hogy a szervezet rézhiányát csökkentsük. Bár ritka, de a rézhiány csecsemőkortól kezdve jelentkezhet, azoknál a babáknál, akik koraszülötten jöttek a világra vagy születési súlyuk igen alacsony, illetve alultápláltságban szenvednek. De rézhiány kialakulhat azoknál a cisztás fibrózisban szenvedő gyermekek és felnőttek esetében, akinek az emésztőrendszerükben nem történik meg az ásványi anyagok felszívódása.

rezkolloid

Természetes antioxidánsként

A szabad gyökök jelen vannak az egész véráramban és megtámadják az egészséges sejteket, valamint a DNS mutációját is előidézhetik. A Rice Egyetem kutatói szerint a szabad gyökök felelősek a rák kialakulásáért, az öregedésért és különféle betegségek megjelenéséért. Az antioxidánsok, így a rézkolloid is képes a szabad gyököket semlegesíteni a szervezetben. Egy 2005-ös tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a réztartalmú étrend nagyszerű antioxidáns védelmet nyújt.

Sebek és égések kezelése

A Maryland Egyetem Orvosi Központjának jelentése szerint a rézkolloid elősegíti az égési sérülések és vágások gyorsabb gyógyulását. A központ azt írja, hogy a rézkolloid közvetlenül a sebre helyezve elősegíti a gyorsabb gyógyulást és a bőrregenerálódást.

Cukorbetegség kezelése

A tudósok úgy vélik, hogy a 2-es típusú cukorbetegség egyik kiváltó oka a fémhiány, ami elszigeteli a sejteket és nem engedi, hogy felvegyék a glükózt. Két vizsgálat igyekezett a réz és a cukorbetegség között kapcsolatot találni. Egy 2008-as kínai kísérlet kimutatta, hogy a réz hiánya vagy annak nem megfelelő felszívódása a sejtek védekezőrendszerét roncsolja megnyitva az ajtót a cukorbetegség kialakulásához. Egy 2009-es japán jelentés azt mutatta ki, hogy a réz csökkenti az inzulinrezisztenciát és a glükózintoleranciát az egerekben. Vagyis a rézkolloid nagy segítséget jelenthet a cukorbetegség megelőzésében.

Kolloid tartalmú termékek ITT!

Vita Crystal Silver NaturPower 500ml

Vita Crystal Silver Natur Power 500ml

Silver víztisztító berendezésen szűrve, grapefruitmag-kivonattal. Étrend-kiegészítő.

Ár: 4495 Ft
Megnézem

Argentum+ 77 EzüstKolloid 480 ml

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Ár: 17490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!