Az ezüstkolloid előnyei

Az ezüstkolloidot ma már bármelyik bioboltban beszerezhetjük, mivel egy alternatív orvosságról van szó. A Quackwatch szerint az ezüstkolloid már az antibiotikumok előtt is széles körben használatos volt, azonban gyógyászati előnyeit csak az 1970-es években kezdték el felfedezni. Bár az ezüst-kolloid a hagyományos orvoslás által hivatalosan nem elismert, érdemes orvosunkkal konzultálni, mielőtt megkezdjük alkalmazását.

ezüstkolloid-immunrendszer

Az ezüstkolloid erősíti az immunrendszert is!

A Therapy Pages szerint az ezüstkolloid nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert és természetes antibiotikumként funkcionál. Mint ilyen, ez a készítmény segíthet elpusztítani a betegségeket okozó mikroorganizmusokat és a szervezetet fertőzésektől mentesen, egészséges állapotban tartja. Az ezüstkolloid folyékony formában elérhető, de alkalmazhatjuk külsőleg és belsőleg is. Ha belsőleg használjuk, akkor tegyük az ezüstkolloidok a nyelvünk alá és tartsuk ott, ameddig csak lehetséges, hogy a lehető legnagyobb mennyiségben felszívódhasson.

Hatékony a bőrápolásban is

Az ezüstkolloid helyileg is felhasználható, mivel spray formában is beszerezhető, így az olyan bőrbetegségek kezelésében is hatékony, mint az égések, fertőzések és bőrallergiák. A dietetikus Jonathan N. szerint az ezüstkolloid még a körömgombával is elbánik. Ilyen esetben nagyon fontos, hogy hosszabb ideig és mindennap használjuk, mert a körömgombát igen nehéz kiirtani. Az emberek és állatok számára is kiváló az ótvar kezelésében, illetve megelőzhető és gyógyítható vele a lábgombásodás, a seborrhea és az ekcéma is.

Vírusölő

Amellett, hogy az ezüstkolloid megvéd a gyakori vírusok ellen, nagyszerűen alkalmazható a nátha és az influenza megelőzésére is.

Kolloid tartalmú termékek ITT!

Vita Crystal Silver NaturPower 500ml

Vita Crystal Silver Natur Power 500ml

Silver víztisztító berendezésen szűrve, grapefruitmag-kivonattal. Étrend-kiegészítő.

Ár: 4495 Ft
Megnézem

Argentum+ 77 EzüstKolloid 480 ml

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Ár: 17490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!