Az ezüstkolloid használata a gyermekeknél

Az ezüstkolloid gyártók állítják, hogy e készítményt már évezredek óta használják a fertőzések leküzdése érdekében. Ez valóban így is van, de nagyon fontos megjegyezni, hogy az ezüstkolloid mégsem ajánlatos a gyermekek számára.

Mi is az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid mikroszkopikus méretű ezüst részecskék és szuszpenziós folyadék keverékéből épül fel. Az ezüstöt a múltban valóban felhasználták gyógyászati célokra, de mára már a tiszta nemesfém helyébe egy sokkal biztonságosabb készítmény, az ezüstkolloid került. Azonban még így is fontos konzultálni orvosunkkal, mielőtt el kezdenénk használni, mert nagy a túladagolás veszélye és éppen ezért a gyermekeknek egyáltalán nem is ajánlott a használata.

gyermekek ezustkolloid

Használata

Brent A. Bauer belgyógyász szerint az ezüstkolloid nagymértékben erősíti az immunrendszert, hiszen hatékonyan képes leküzdeni a baktériumokat és a vírusokat is. Az ezüstkolloid megakadályozza az örvsömör, a herpesz és még sok más betegség kialakulását.

Figyelmeztetések

Az FDA nem hagyta jóvá az ezüstkolloid embereken való alkalmazását és arra figyelmeztet, hogy mindenképp kérjük ki orvosunk véleményét, mielőtt el kezdjük használni a készítményt.

Az ezüstkolloid hatását nem vizsgálták gyermekeken, így nekik semmiképp se adjunk a termékből.

Az ezüstkolloid az arra érzékenyeknél fejfájást, fáradtságot és emésztési panaszokat okozhat. Bizonyos gyógyszerhatóanyagok felszívódását is befolyásolhatja, például a penicillinét, a tiroxinét, valamint a kinolokét és a tetraciklinekét.

Az ezüstkolloid a gyerekek esetében argyriát okozhat. Az argyria a bőrt kékes-szürke színűvé színezi el.

Ezenfelül a kicsiknél számos visszafordíthatatlan mellékhatásokat okozhat az ezüstkolloid használata, így például görcsrohamokat, idegrendszeri problémákat, vesekárosodást és bőrirritációt.

Vita Crystal Silver NaturPower 500ml

-25% Vita Crystal Silver Natur Power 500ml

Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították.

Ár: 3290 Ft
4390 Ft
Megnézem

AntiVirMed kéztisztítógél with Colloidal Silver 100ppm 50ml

-17% AntiVirMed kéztisztító gél with Colloidal Silver 100ppm 50ml

Mindennapi használatra, vízmentes kéztisztításra alkalmazható, bőrhidratáló glicerineket tartalmazó, EZÜST kolloidos (100ppm) készítmény.

Ár: 990 Ft
1190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!