Arany-, ezüst-, rézkolloid

Az ezüstkolloid előnyei

(0/0)

Az ezüstkolloidot ma már bármelyik bioboltban beszerezhetjük, mivel egy alternatív orvosságról van szó. A Quackwatch szerint az ezüstkolloid már az antibiotikumok előtt is széles körben használatos volt, azonban gyógyászati előnyeit csak az 1970-es években kezdték el felfedezni. Mivel az ezüstkolloid az orvostudomány által még nem elismert, ezért fontos, hogy konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt elkezdenénk szedni e készítményt.

ezüstkolloid-immunrendszer

Erősíti az immunrendszert

A Therapy Pages szerint az ezüstkolloid nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert és természetes antibiotikumként funkcionál. Mint ilyen, ez a készítmény segíthet elpusztítani a betegségeket okozó organizmusokat és a szervezetet fertőzésektől mentesen, egészséges állapotban tartja. Mivel az ezüstkolloid orálisan szedhető és már formákban is elérhető, ezért külsőleg és belsőleg is alkalmazhatjuk. Ha belsőleg használjuk, akkor tegyük az ezüstkolloidok a nyelvünk alá és tartsuk ott, ameddig csak lehetséges, hogy a lehető legnagyobb mennyiségben felszívódhasson.

Hatékony a bőrápolásban is

Az ezüstkolloid helyileg is felhasználható, mivel permet formában is beszerezhető, így az olyan bőrbetegségek kezelésében is hatékony, mint az égések, fertőzések és bőrallergiák. A dietetikus Jonathan N. szerint az ezüstkolloid még a körömgombával is elbánik. Ilyen esetben nagyon fontos, hogy hosszabb ideig és mindennap használjuk, mert a körömgombát igen nehéz tartósan kiirtani. Az emberek és állatok számára is kiváló az ótvar kezelésében, illetve megelőzhető és gyógyítható vele a lábgombásodás, a seborrhea és az ekcéma is.

Vírusölő

Amellett, hogy az ezüstkolloid megvéd a gyakori vírusok ellen, nagyszerűen alkalmazható a nátha és az influenza megelőzésére is.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).